Tiden efter förlossning

POSTPARTUM - 'FJÄRDE TRIMESTERN'


Att genomgå en förlossning är både fysiskt och psykist utmanande, att föda med kejsarsnitt är en stor bukoperation. Efter en tung fysiskt aktivitet eller en operation vet vi hur viktig återhämtningen är. Allt detta vet vi. Men hur många är det som har med sig den tanken när det gäller vår första tid efter en förlossning?

Det är väldigt vanligt att många nyblivna föräldrar upplever den här perioden som överväldigande. Att som ammande mamma ha sin bebis tätt intill sig dygnet runt kan skapa en känsla av att vara kvävd. Att bara ta hand om sin hygien blir ett jätteprojekt. Och få förbereder sig mentalt för detta. Vi kanske visualiserar vår bebis i vagnen under graviditetetn. Men allt det andra, ja låt oss prata om det tillsammans. 


Så att du kan få det stöd du behöver för att läka fysiskt, emotionellt, relationellt kanske till och med spirituellt. Så att du får en karta i denna otroligt viktiga övergång till moderskapet.


Vi går igenom:

  • hur du kan förbereda din kropp inför förlossning
  • hur du kan organisera dig själv, hem och hushåll för bästa möjliga övergång in i moderskapet
  • enkla och praktiska åtgärder för att stödja läkning och återfå energi
  • hur du kan träna säkert efter förlossning
  • eventuell hantering av komplexa känslor som ofta kan vara i konflikt med varandra


Det är en resa att bli mamma och det kan ta tid att växa in i den rollen. Jag kan hjälpa dig att förbereda inför den resan. Precis så som du förbereder inför förlossningen. 


Kostnad: