Individuellt stöd

- en privat gravid- och förlossningscoach

Ofta lägger vi ner både tid och andra resurser på vår hälsa. Vi går på behandlingar, har ett träningskort, klipper håret, går i terapi, köper kosttillskott osv. Vi tar helt enkelt hand om oss fullt ut (heja oss).

Tänk om detta helhetsgrepp även kunde appliceras under din graviditet? Om du kunde komplettera samhällets förlossningsvård med ett unikt, kontinuerligt stöd för just dina behov så att du verkligen känner dig hållen och trygg under den här speciella tiden i ditt liv. 

Det går! Du kan få en egen gravid- och förlossningscoach. Något som alla borde få och som också är väldigt populärt utanför Sverige bland annat i USA. Nu vill jag erbjuda er detta! 


Tillsammans sätter vi ihop en 'goodiebag', med det du behöver under och efter din graviditet och förlossning. Först ses vi för ett förutsättningslöst möte och sedan tar vi det därifrån. Allt utifråndina behov.Det du kan få är en privat yogalärare i ditt hem eller online, gravidmassör som kommer hem till dig, privat profylaxkurs i ditt hem för dig och din stödperson (eller varför inte flera), förberedelser för tiden efter förlossning, se mer under 'Tiden efter förlossning', en doula som varit närvarande under graviditeten och samma person som efter förlossning kommer hem till dig för uppföljande stöttning. Och givetvis finns jag där under tiden med min kunskap och erfaranehet om du behöver det.


Kostnad sätts utifrån de behov du har. Rabatt erbjuds vid större paket.