LINDA LJUNG


GRAVIDCOACH INNAN, UNDER OCH EFTER GRAVIDITET

I mötet med gravida och deras partner/stödperson har det blivit tydligt att vi alla är unika i vår existens. Vi har våra individuella behov, önskningar och erfarenheter av livet som formar oss på olika sätt. Men trots detta har vi alla ändå mer gemensamt - vi har alla behov av att känna oss trygga, sedda och älskade precis som vi är. Med allt vi är. Detta får ta plats i mitt möte med människor. Oavsett vem du är eller var du kommer ifrån. 

Hej och varmt välkommen!


När jag efter en lång längtan äntligen blev gravid med min första dotter var jag totalt uppe i mitt huvud. Jag var van vid att prestera på topp och att vara gravid och att föda skulle även det in i den prestationen. Jag gjorde mitt yttersta för att skapa kontroll över något som inte går att ta kontroll över - att vara gravid och föda barn. 


När jag fyra år senare kom in i de gravida rummen via min yogalärarutbildning, så trillade poletten ner. Tillåta, acceptera, kapitulera. Det är där jag kommer åt kroppens förmåga att föda, något som den redan kan och vet hur.

Jag hittade min passion och via metoden Föda Utan Rädsla får jag möjlighet att förmedla den till gravida och deras partner/stödperson. Ren lycka!

I grunden är jag barnskötare men livet tog mig via inrednings- och marknadsföringsvärlden för att till slut landa tillbaka i möten med barn och deras föräldrar. Cirkeln är sluten. 


Jag är certifierad yogalärare med Yoga Alliance 390 RYS timmar med hatha, yin och restorative yoga som bas samt inom gravid-, barn- och medicinsk yoga.

Utöver det är jag även utbildad och diplomerad avspänning- och stresspedagog, gravidmassör, doula samt profylaxinstruktör.


Idag har jag förmånen att ta emot klienter, hålla klasser och kurser för såväl individer som grupp. 

Tillsammans med Heidi Karikumpu, skaparen av Föda Utan Rädslas gravidyogakoncept, utvecklar vi nu konceptet för organisationen.


Min intention i mötet med människor är att ge utrymme för att blicka inåt, var och en utifrån våra egna förutsättningar. Att bjuda in ett icke presterande utan ett tillåtande till vad som är.

Humorn och skrattet finns alltid nära tillhands. SAGT


Ödmjukt och tacksamt har jag fått ta emot dessa testimonials från några av de föräldrar jag mött längs med vägen. Tack!

JOSEFINE OCH DANIEL OM PRIVAT PROFYLAXKURS


Som partner fick jag en helt ny förståelse för hur viktigt mitt stöd är under förlossningen. Jag fick med mig både verktyg och kunskap så att jag kan vara delaktig. Att få en chans att öva praktiskt var oslagbart och väldigt roligt. Nu är vi ett förberett team som vet hur vi ska hantera värkarbetet och nå vårt mål - att få träffa vår bebis. 

Linda guidade oss med stor ödmjukhet, kunskap och en stor portion humor. Den här kursen borde alla blivande föräldrar gå. Att få vara i hemmamiljö gjorde allt väldigt avslappnat. Perfekt!

MIA OM GRAVIDYOGAN


Yogan med Linda blev min allra heligaste stund i veckan. Att få dyka in i mig själv, släppa allt i vardagen och bara fokusera på mig och graviditeten var magiskt. Genom yogan kände jag mig stark fysiskt under hela graviditeten men framförallt emotionellt inför förlossningen. Jag hade lärt mig att lita på min kropp.

Linda bjuder verkligen både på sin enorma kunskap, erfarenhet och sig själv. En fantastisk kombination.

AMANDA OM PRIVAT COACHING


På grund av tidigare erfarenheter var jag väldigt orolig inför min förlossning. Jag kände mig förvirrad i djungeln av information och visste inte vilket halmstrå jag skulle gripa efter. Efter ett par tillfällen med Linda började jag förstå var jag kunde lägga min kontroll och därmed öka sannolikheten för en positiv förlossningupplevelse. Ovärderligt.

Rekommenderar

Instagramkontot 'aggemocoaching' för insikt och motivation.


Behandlingsteamjohncarrier.se för undersökning, behandling och träning.


Greatlife.se för information om hälsa och kosttillskott.


Andreas Graham, Sofia och Bengt Elmström för osteopati.


Hela kvinnans klinik för kvinnahälsa.

BeBncövök<xnvzkön

Nyheter

Nu kan du anmäla dig till vårens gravidyoga på www.fodautanradsla.se

Dec 12, 2019


Copyright @ All Rights Reserved