Profylaxkurs Föda Utan Rädsla


En unik kurs för blivande föräldrar och/eller stödperson. Den ger kunskap i hur ni med hjälp av effektiva profylaxverktyg kan få en trygg och kärleksfull förlossning tillsammans. 


Teori om stress- och andningsfysiologi, stödets roll och betydelse samt de fyra verktygen andning, avspänning, rösten och tankens kraft, blandas med praktiska övningar. Så att ni verkligen får öva på verktygen så att ni blir ett oslagbart team.


Kursen passar alla oavsett om du har/inte har upplevt en graviditet tidigare, var du än kommer föda och hur, är rädd, vill vara förberedd eller få information.


Som komplement till kursen rekommenderas att ta del av boken "Föda Utan Rädsla" av grundaren Susanna Heli innan kursstart.
Profylaxkurser är avdragsgilla med friskvårdsbidrag!Var & När

Kursen är ca 4 timmar och erbjuds för grupp i kurslokal (se aktuell info under 'Workshops'), privat i hemmet samt online. 

Kostnad

1395 kr inkl moms/par - grupp (inkl fika)

3000 kr inkl moms - privat (resekostnader tillkommer)

2200 kr inkl moms - online


Gravidyoga


Traditionell gravidyoga förenat med metoden Föda utan rädsla. Tillsammans skapas en oslagbar kombination av en smidigare och tillåtande graviditet med förberedelse inför förlossning.

Du får traditionella yogapositioner, stärkande övningar för bäcken och rygg, förlossningsförberedelse för kropp, tanke och känsla samt djupavslappning i en och samma klass.


Klassen upplevs av många som en unik och fin stund för kropp och själ då det händer väldigt mycket fysiskt som känslomässigt under en graviditet. Det är även en stund att knyta an till det/de växande barnet/barnen.


Du uppmuntras att till fullo tillåta dig att vara gravid med allt vad det innebär!


Du är välkommen oavsett graviditetsvecka.

Kostnad

2195 kr inkl moms (8 ggr)

1095 kr inkl moms (4 ggr)

995 kr inkl moms (3 ggr online)


Var & När

Torsdagar kl 17.30-19.00

Ester Adéle St Paulsgatan 22A, Stockholm

Var & När

Samtalen sker online eller hemma hos dig på en överenskommen tid.

Kostnad

900 kr inkl moms/45 minCoaching

Gravidcoaching

Samtal för dig som genomgår fertilitetsutredning, provrörsbefruktning, har många funderingar, bär på oro/rädsla i din graviditet eller inför förlossningen.


Vi samtalar utifrån din längtan och du får kunskap om vad du kan lägga din kontroll på för att skapa en positiv förlossningsupplevelse. Vi går igenom förlossningens olika faser, smärtlindring och förlossningsförberedelser.


Samtalen kan även inkludera hur ni som par kan skapa ett oslagbart team inför och under förlossningen.

Kanske du som partner vill ha stöd och information om vad och hur du kan bidra under graviditet och förlossning så att ni tillsammans blir ett oslagbart team.

Enskilt eller som par bestämmer ni. 


Förlossningscoaching

Kanske din förlossning inte blev som du hoppats på och du har behov av att samtala med någon om upplevelsen. Någon som kan lyssna, förklara och stödja. Så att upplevelsen kan bli något annat än en negativ händelse som hindrar dig i ditt föräldraskap och i din relation.


Givetvis kan detta samtal även vara för dig som har varit stöd under en förlossning.   
Kostnad

650 kr inkl moms - 1 tim

5 500 kr inkl moms - 10 tim

10 000 kr inkl moms - 20 tim

15 000 kr inkl moms - 30 timEfter graviditet & förlossning

- postpartumstöd


Under graviditeten har många av oss fokus på förlossningen. Det är naturligt. Men det finns även en tid efter förlossningen som kan upplevas omtumlande. Inte bara en bebis har fötts utan även en förälder med allt vad det innebär.

I flera länder utanför Sverige erbjuds kontinuerligt stöd i hemmet för nyblivna föräldrar. Detta då vi vet hur viktig den första tiden efter en förlossning är för det framtida livet för individ, förälder och eventuell familj.


Stödet är behovsanpassat efter dig/er för att göra tillvaron lättare. Det kan handla om amningsstöd, bebisomvårdnad, ”mothering the mother” i form av meditation, massage, samtal, träning eller praktiska saker som handling, promenera med bebis så du får en stunds vila, städning eller matlagning.Var & När

I ditt hem när det passar dig.

Rekommenderar

Instagramkontot 'aggemocoaching' för insikt och motivation.


Behandlingsteamjohncarrier.se för undersökning, behandling och träning.


Greatlife.se för information om hälsa och kosttillskott.


Andreas Graham, Sofia och Bengt Elmström för osteopati.


Hela kvinnans klinik för kvinnahälsa.

BeBncövök<xnvzkön

Nyheter

Nu kan du anmäla dig till vårens gravidyoga på www.fodautanradsla.se

Dec 12, 2019


Copyright @ All Rights Reserved