Stress- och utbrändhet

När jag själv blev sjukskriven för utmattningssyndrom var jag fylld av förvirring. Jag tyckte inte att jag fick information om eller stöd i  vad som hände med mig. Jag upplevde att det var något fel på just mig. Jag behövde veta mer och se denna situation ur flera perspektiv. Så jag vidareutbildade mig inom området. 

Jag erbjuder individuella sessioner då du får dela var du befinner dig, du får kunskap om vad stress är och vad som händer rent fysiologiskt och du får med dig verktyg som tar dig framåt i din återhämtning. 

Jag använder mina kunskaper som avspänning- och stresspedagog, inom mindfulness, kvinnogruppsarbete, yoga och egna upplevelser m.m, utifrån vad som passar just dina behov.

 Välkommen att kontakta mig för att boka ett gratis introduktionssamtal via telefon eller Skype, då du kan få berätta om dina önskemål och behov utan vidare förpliktelser.