Om 

 

 

 

Jag har haft förmånen att möta och arbeta med många olika människor i mitt liv. Några har varit högavlönade karriärister, andra människor som har ett fysiologiskt och/eller psykologiskt handikapp. Variationerna liksom insikterna och förståelsen det har medfört, har tacksamt blivit många. Och det har blivit tydligt att vi människor har mycket gemensamt. Vi har samma basala behov och längtan efter kärlek. Att arbeta med människor på olika sätt har blivit min profession. 

Mitt hjärta slår lite extra för de människor, som liksom jag själv, har varit eller är utmattade och vill förstå sig själva och den situation de hamnat i på djupet. Som diplomerad stress- och utbrändhetscoach från Mediyogainstitutet samt avspännings- och stresspedagog från Sverigehälsan, får jag möjlighet att bidra med min kunskap och erfarenhet inom området.

Kanske brinner jag lite extra för oss kvinnor som försöker bli gravida, som har lyckats och som ska få föda. Som diplomerad gravidyogalärare, doula och profylaxinstruktör genom metoden Föda utan Rädsla, möter jag dessa kvinnor. Här väver jag även in  min utbildning inom gravidmassage från John Carrier behandlingsteam.

Jag möter också människor som vill lära sig mer om personlighetsdraget högkänslighet. Jag håller både individuella sessioner men även föreläsningar på exempelvis företag och skolor. 

Utöver nämnda utbildningar är jag även utbildad inom Hatha, Yin, Restorative yoga från Atmajyoti med Sofia Elmström och Elizabeth Welsh. Jag är även certifierad barnyogalärare från KidsYogaFoundation Sweden.

Just nu läser jag en tvåårig utbildning inom Kraniosakral Biodynamik för osteopat Bengt Elmström.